USA dag 3

Idag tog Chris och Bill med oss på heldagsutflykt igen! Vi passerade en massa Hollywoodvillor, bland annat Madonnas, Jay Lenos, Jacqueline Bissets och huset där Michael Jackson dog.
 
Sedan åkte vi till stranden för en promenad. Trevligt! Vilket folkliv! I vår samling av världshav kan vi nu alltså lägga till Stilla havet. 
 
 
 
 
 
 
 
 Sedan åkte vi till Getty Villa, ett fantastiskt ställe byggt i romersk-grekisk stil och finansierat av oljemiljardären J Paul Getty. Ursprungligen var detta konstmuseet men senare byggdes Gettymuseet med ännu mer konst ur samlingarna. Det fanns dock en hel del av den varan här också och inte minst var det otroligt vackert, både huset och trädgårdarna. Här åt vi också lunch.
 
 
 
 
 
 
 
Efter det besöket och efter att ha sett Malibu och Santa Monica gick färden vidare till hangarerna där Bill och Chris har sina flygplan. Dels deras plan som de flyger över Nord- och Sydamerika med. 
 
 
Och dels Bills stora projekt att renovera ett plan från 1929!
 
 
Vistelsen här i Beverly Hills avslutades med middag på fina restaurangen Luqcues. Bilen ställde Bill utanför och så kom det en snubbe och parkerade den.
 
Såååå god mat! Bland det bästa jag ätit. Vi rullade ut efter en utsökt trerättersmiddag. 
Här väntar vi på vårt bord.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0