HV-match!

Igår var vi på hockey i Jönköping. Det är ju kul alltså! Lilleman hade aldrig varit på en riktig SLA-match förut - ögonen stod precis still i huvudet på honom. Ojojoj vilken nivå det är alltså! De är helt otroligt. 

Extra kul att de mötte serieledande SAIK och spöade dem med 4-2!




Begravning

I fredags var vi på begravning. Det var makens morbror som begravdes, den fjärde i ordningen faktiskt. Nu har han ingen morbror kvar. 

Begravningen var i Dalskogs kyrka. Jättefint var det! Barnbarnen medverkade på olika sätt vilket gjorde det väldigt personligt och gripande. 





Hockey!

Lilleman har spelat poolspel i Borås (häromhelgen). Min kusin med make kom ner till ishallen och hejade också. Kul att träffa dem!

Det gick bra i matcherna, en förlust, en oavgjord och två segrar så Lilleman var mycket nöjd. 





Nyår!

Nyår firades i Borås i de vanliga goda vännernas lag! 





Snygg-Majsan hade med sig kameran!

Spa!

Dagen efter annandagen åkte vi till Mösseberg på spa! Det har Majsan önskat sig i flera år och nu passade det bra med vinterlovspaket. Mösseberg är trevligt, nära och bra. 

Alla i familjen fick varsin behandling. Massage för mig och maken. Och för Lilleman som ville ha en massage till dagen därpå, men där gick gränsen...


Majsan fick handmassage och manikyr. 


Skönt att slappa! 





God mat får man alltid där! 




Julen...

...varar fram till påska, eller hur? Så därför gör det väl inget att detta inlägg kommer nästan en månad efter jul! 


Granen stod så grön och grann i stugan. Och efter julspelet i kyrkan serverades snittar hos brodern med familj. 



Den minste lillemannen A firade också jul med oss men han ville inte vara med på bild utan låg och vilade ut på golvet när barnen skulle fotograferas. Tur var väl det för sen gällde det att vara pigg för hem till oss lite senare kom Tomten på besök! 


Efter julmaten åkte gästerna hem, familjen gick och lade sig och mamman avslutade som vanligt julafton med sång på midnattsmässan!

RSS 2.0