Högmässa med gosskör

Gosskören sjöng i högmässan idag. Jättetrötta förstås men de sjöng jättefint. Sedan var det kyrklunch och ihoppackning.


Weekend i Jönköping

Nu har vi checkat in. Lilleman lämnade vi på gosskörläger och bestämde oss för att stanna kvar i stan. Han känner inte nån på lägret men var helt obekymrad och ville bli av med oss.

Majsan nosade såklart upp en Rabalderrea och köpte klänning, tights och kofta. Och själv hittade jag två Creamklänningar i en annan butik.

Nu softar vi på rummet!


Fredagsmys

Åh, vad jag gillar fredagar! Särskilt idag - tvättmaskinen är reparerad (luckan hade låst sig inifrån!), hemmet är nystädat och ny tulpanbukett inhandlad. God middag och ett glas vin stundar lite senare men först tidning och kaffe!


Betlehemsfest

Festligheterna fortsatte direkt efter spavistelsen med tackfest för de nästan 100 frivilliga som hjälpt till med Betlehemsvandringen. Vi åt supergod libanesisk buffé och lekte/spelade Betlehem På spåret.


På spa

Jag har varit på tre dagars spavistelse på mysiga Mössebergs kurort. Vi åkte hela guideföreningen och ägnade dagarna åt behandlingar, vattengympa, promenader, gym, planering av våra kommande projekt och god mat och dryck.

En kväll hade vi dramatiserad ölprovning där vi fick uppleva två kollegors fantastiska show om Bogesundsölens fyra årtal.


Grattis A!

Idag fyllde kusinen 10 år! Hon är dessutom mitt äldsta gudbarn. Vi var där på kalas.


Fint glas

Det här fina glaset köpte jag på Glasets hus i veckan. Hade nämligen fått ett valfritt glas av svärmor i julklapp.

Det här är ett ganska meningslöst inlägg men jag testar appen igen. Har inte fått den att funka så nu har jag ominstallerat den.


Nya tag!

När jag scrappade lite under mellandagarna insåg jag att det är fantastiskt att ha en blogg att gå tillbaka till - vad gjorde vi den sommaren? När togs den bilden? Vilket år var det vi var på den festen? Och så vidare...
 
Det kan man ju inte säga om den gångna hösten, för där finns det ju inte ett blogginlägg.
 
Ett tag trodde jag att det skulle bli bättre med iphone-appen, men tyvärr tycks den inte funka. Så vi får väl se hur det går!
 
Hösten var ALLDELES för hektisk och ostrukturerad. Ett nyårslöfte för 2013 blev därför att jobba tydligare och möjligen något mer på vardagar för att verkligen ha lördag och söndag ledig i största möjliga utsträckning. Det krävs disciplin när man har eget företag med hemmakontor! Förra året var jag i princip inte ledig en hel helg från mars tll december, bortsett från tre semesterveckor!
 
Jag testade detta nya grepp nu i trettonhelgen. Det var ju underbart! Mer sånt!

Scrappat på jullovet!

Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och scrappat ikapp lite! Ligger typ tre år efter, bara... Klicka på bilderna om ni vill kolla.
 

RSS 2.0