Påsken är över

Så var påsken till ända - senare än vanligt! Helgen var full av vila och härlig värme. På Skärtorsdagen kom barnen hem igen med farmor och farfar. På Långfredagen kom en liten vovve som vi skulle få passa. Påskafton firades som vanligt i goda vänners lag med god mat och trevligt umgänge. På påskdagen var vi på familjemässa och Majsan sjöng med barnkören. Fullsatt i kyrkan såklart och äggpickning, kakor, godis och påskliljeutdelning efteråt. Även på annandagen blev det kyrkobesök - då var det dags för musikalmässa och då fick jag vara med och sjunga och spela lite flöjt.

Kvällarna har varit fantastiska. På söndagkvällen blev det plockbricka på balkongen.


Grillpremiär på balkongen

Vilken helg vi har haft! Naturligtvis fick grillen komma fram i det soliga vädret! På balkongen åt vi sedan middag. Vi var hundvakt, så en liten figur satt under bordet i hopp om att något skulle trilla ner.Skärtorsdagsdukning
Farmor och farfar kom åkande från Dalsland på Skärtorsdagens eftermiddag för att återlämna våra barn som de lånat sedan i söndags. Innan de åkte hem igen åt vi middag och dukade i påskens tecken.

Glad påsk!Lite påskpynt har vi i alla fall, även om vi inte tokpyntar till påsk.

Fotografering i vitsippsbacken

Barnen lät sig fotograferas igår bland vitsipporna. Kaninen var också med på ett litet hörn. Det blev jättefina bilder - får nog bli en och annan förstoring kanske. Klicka på bilderna så blir de större.Fint på trappanPåsk- och vårpyntning pågår!

Inte gör det väl särskilt ont när knoppar brister??

Det våras i trädgården. Se så fint...Kanin på grönbeteLiten kanin (eller, ja, ganska stor kanske...) släpptes ut på gräsmattan för första gången i år (om man inte räknar med den gången han rymde). Det tyckte han var trevligt!

Rosor!
Maken kom hem med vackra rosor! Bara sådär! Tack!

VårdagVåren är här och vi har tulpaner både på köksbordet och i rabatterna. Härligt! Helgen är fylld av jobb och andra uppgifter. Möte om bröllopsmässan i eftermiddag, musikgudstjänst ikväll och söndagsskola i morgon och på eftermiddagen bröllopsmässa. Å och jag ska sjunga och berätta om gamla bröllopstraditioner och sedan ska vi vara konferencierer på modevisningen.

En bok till morSötungarna gick och handlade själva. De skulle inte ha något särskilt, de ville bara gå till affären. Och hem kom de sedan med en present till mamma. En bok! Jag blev så glad... Den ska jag läsa på påsklovet!

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk vecka i Israel och Palestina. Vi har sett och upplevt SÅÅ mycket och skulle nästan behöva en veckas semester för att vila och smälta allt!

Jag skulle kunna lägga upp en hel lång redogörelse för resan här men då kan ni lika gärna gå in på Betlehemsbloggen och läsa för det är redan bloggat om denna resa. Kolla här.


Änglagård

20110401174 (MMS)

Nu är vi vid det nya Änglagård.


Kärråkra

20110401172 (MMS)

Här har vi en bekant vy, Kärråkra kyrka är 'exteriörkyrkan' i filmerna.


En dagstur i Änglagårdsbygden

20110401171 (MMS)

Nu är viute och rekognocerar lite inför Änglagårdsturerna. Öra kyrka står givetvis på programmet.


RSS 2.0