Akrobaten i familjen

Vi har en akrobat i la familia. Be mig inte göra om det...det kunde jag förr. Typ förra årtusendet. Men knappast nu längre.
 
 

70-årskalas i Dalsland #2

Eftersom svärfars syster firades på påskdagen, då makens syster jobbade, passade det väldigt bra att det var en dag till ledig dagen därpå - svärfar firade vi på annandagen. Det blev kalas hemma hos svärföräldrarna och svärmor hade lagat en jättegod buffé. En av hennes systrar hade dessutom bakat en fantastisk tårta men den hann jag inte få någon bild på innan den yngsta generationen hade överfallit den...inte blev det mycket fotograferat heller för den delen. Men några nunor lyckades jag fånga på bild.
 
Svärmors systrar (två av dem):
 
 
Och deras äkta hälfter:
 
 
Och så maten!
 
 
 
 

70-årskalas i Dalsland #1

På självaste påskdagen fyllde svärfar 70 år. Det innebar ju per automatik att hans tvillingsyster också gjorde det. Och ställde till med kalas på Kroppefjäll. Sååå fint ställe och sååå god mat! Vi fick en påskinspirerad buffé som var både vacker och välsmakande. Och så fick släkten umgås också. Det blir inte så ofta som alla ses, så det var ju väldigt trevligt. (Även om det inte syns på Majsans fejs så trivdes hon rätt bra...)
 
 
...så det måste ju förevigas!
 

Folk fick gosa med sina barnbarn också, det verkade varken barnbarn eller farmödrar/farfäder direkt ogilla!
 

Och så en liten titt på en del av buffén!
 
 
 
 
 

Nytt försök

Trött jag blir på appen. Inlägget som skulle varit före kattinlägget försvann!! 

Nåväl, det gick ut på att påsklovet tillbringades med familjen lite uppdelad. Maken i Kina, barnen i Dalsland och extrabarnet (som bott hos oss ett tag) och jag hemma. 

Kidsen tog tåget själva till farmor och farfar - funkade jättebra! Tillökning i familjen

Vi blev några fler på Långfredagen. Det var inte så planerat om man säger så...

För ett tag sedan blev svärföräldrarna med katt. Det var inte heller planerat. Men katten flyttade in, helt enkelt och det visade sig ta ägarna hade flyttat och lämnat katten kvar, så hon fick stanna. Snart insåg svärmor att det fanns fler kissekatter i den lilla kattmagen! 

På Långfredagen ringde Majsan och berättade att katten fött ungar i en Hemköpskasse i deras sovrum. Spännande såklart och innan vi visste ordet av hade vi lovat ta med två av dem hem - när de vuxit till sig. 

Just nu heter de Josef och Jesaja. 

RSS 2.0