Tapasmingel!

Idag hade vi Tapasmingel! Vi är buzzadorer och hade fått hem en låda från Santa Maria med goda tapas. Fyra barnfamiljer var vi som provade - med vissa mildare tillägg på barnbuffén - och det var jättegott! Smart drag av Santa Maria för nu ska väl alla iväg och köpa tapasprodukter!

Det var svårt att utse en favorit men alla var överens om att jalapenos på burk, som fyllts med oststavar och fått en baconremsa lindad runtom och sedan gratinerats några minuter i ugnen var jättegoda! Alla, både stora och små, gillade också quesadillabrödet - ett mjukt tortillaliknande bröd som man lägger ihop två och två med ost och skinka emellan och steker i smör. Urgott!

Dessutom testade vi tapas spice mix, tostaditos med olika "pålägg" (som även doppades i smält choklad och hackad mandel = dessert!), escabeche (en god och kryddig grönsakssalsa) och mango mojo (en god mangosås).




Efter maten bjöds till konsert på nedervåningen. Följande fantastiska artister sjöng och spelade olika låtar. Riktigt fin avslutning på tapasminglet!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0