Judith har varit på sjukhuset

Idag var det dags för lekterapi igen. Judith skulle följa med, liksom doktorsväskan. K har en STOR doktorsväska och plockade ihop de doktorsgrejer hon hittade (såna där smågrejer har en förmåga att försvinna).

Terapeuten B opererade Judiths trasiga arm, gjorde ett ordentligt bandage och satte dropp med K som assisterande sköterska. De gick igenom en massa grejer. Sedan kollade de igenom doktorsväskan och fyllde på med massor av riktiga doktorsgrejer. K följde också med B ner till barnmottagningen där de fick träffa en sjuksköterska, titta på ett undersökningsrum och hämta snygga, lila handskar. Jag fick vänta uppe på lekterapin.

Nästa gång ska vi prova att ta blodtryck - men se det ville inte Berta veta av, så det blir jag som får vara blodtryckspatient istället till att börja med. K ska också sätta på ett Emlaplåster innan vi åker så att vi kan testa skillnaden där plåstret suttit och övriga armen. Det tog dock en stund att övertyga dottern om att detta var en bra idé - först efter att både B och jag hade lovat dyrt och heligt att vi INTE skulle sticka några nålar i henne gick hon med på att ta med plåstret hem.

Nu har Judith fått kvällsmedicinen intravenöst och mått lite illa och fått medicin. Det är mycket att stå i med en så sjuk docka!

Judith är under behandling
Judith har riktigt dropp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0