Veckans middagstips
Vilken god Kenyakyckling det blev! Jag justerade receptet litegrann efter vad kylskåpet och skafferiet erbjöd och receptet blev således följande:
Fräs en gul hackad lök och två hackade vitlöksklyftor i lite olja i en traktörpanna med lock. Tillsätt en tesked vardera av salt, socker, ingefära och curry. Lägg i fyra kycklingfileer som delats på längden i några avlånga bitar. Fräs dem runt om några minuter. Häll över en burk kokosmjölk, 2 msk chilisås, rivet skal av en halv citron och en hönsbuljongtärning. Lägg på locket och låt koka i 20 minuter. Red ev. av med Maizena. Servera med ris och en sallad (vi åt sallad av bladspenat, röd paprika och halverade vindruvor).
Sååå gott!
Fräs en gul hackad lök och två hackade vitlöksklyftor i lite olja i en traktörpanna med lock. Tillsätt en tesked vardera av salt, socker, ingefära och curry. Lägg i fyra kycklingfileer som delats på längden i några avlånga bitar. Fräs dem runt om några minuter. Häll över en burk kokosmjölk, 2 msk chilisås, rivet skal av en halv citron och en hönsbuljongtärning. Lägg på locket och låt koka i 20 minuter. Red ev. av med Maizena. Servera med ris och en sallad (vi åt sallad av bladspenat, röd paprika och halverade vindruvor).
Sååå gott!
Kommentarer
Postat av: Sofie
Låter verkligen jätte gott
Postat av: Linda
Det lät gott! =)
Postat av: yazmina
måste testas
Trackback