Vårt (ena) nya badrum

Badrumsrenoveringen är avslutad. Eller ja, det saknas några lampor och lite sånt, men på det stora hela är det klart och fullt funktionellt. Har haft bilderna i kameran ett tag men ville vänta med att lägga ut dem tills familjen J varit här på invigning (ja, vi badade inte men drack lite skumpa i vår nya spa-avdelning).

Så här bedrövligt såg det ut tidigare, precis när vi påbörjat renoveringen. Det var alltså en liten gästtoalett, en bastu och så var det en duschhörna i tvättstugan. Vi har rivit väggarna och satt upp en vägg mellan gamla duschen och tvättstugan så att vi istället fick ett stort badrum och tvättstugan är för sig, så att säga. Tyvärr missade jag att fota de små utrymmena innan vi satte igång (och det hade ändå varit svårt att visa) så ni får hålla tillgodo med renoveringsbilder.

Toadelen föreDuschhörnan före

Och så här ser det ut nu:

ToaletthörnanHandfatet i soft belysningHandfatetBadkarshörnanBadkaret sett från dörren

Kommentarer
Postat av: Susanne

Men nu fattar jag inte riktigt... Är tvättstugan i ett eget litet rum då lr? Ser jätte lyxigt ut. Jag kommer snarast & badar lite!! Vilken skillnad!!!!

2008-03-18 @ 18:46:22
URL: http://ollesfamilj.blogg.se
Postat av: Anna

Nä, tvättstugan är precis som den var. Men förut var ju duschen i ett "hörn" av tvättstugan, eller det gick ju in en vinkel där. Nu har vi satt igen den väggen där man gick in till dusch och bastu och så slagit ut resten liksom. Svårt att förklara - du får helt enkelt pallra dig hit och titta!

2008-03-18 @ 18:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0