KENYAHALSNING

Sitter pa ett internetcafe vid Indiska oceanen och bara njuter av luftkonditioneringen. Det ar drygt 30 grader i luften och ca 28-29 grader i havet. Helt ljuvligt. Idag har vi snorklat i en lagun formad som Afrika. Jag lyckades skrapa upp en stor del av ena laret mot en klippvagg men har blivit omplastrad av de sjukskoterskor vi har med oss i gruppen. Jaja, det som inte dodar, det hardar.

Men det ar inte bara lyxliv har. Vi ar overlyckliga over att ha el och toa/dusch pa rummet. Har tillbringat de forsta dagarna i Voi pa ett gasthus som i och for sig var helt okej. Men manniskorna dar har ingenting alls. Flera ar hiv-smittade och fattigdomen ar enorm. Anda ar de glada att fa leva och tackar Gud for sitt liv. Otroligt. Gnallspikarna hemma i Sverige har valdigt mycket att lara av dessa manniskor.

I morgon ar sista dagen har. Sedan aker vi vidare pa safari. Har faktiskt redan sett zebror, dromedarer, giraffer, apor, antiloper och annat smatt och gott.

Kommentarer
Postat av: Faster A

Vad kul att höra från dig. Väntar med spänning på nästa hälsning, hoppas det finns mer i-café (på savannen)som du lyckas finna.

2008-04-03 @ 20:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0