Homestyling: Uppdraget slutfört

Tv-rummet före
tv-rum före

och efter
tv-rum efter

Hörnsoffan och bordet har bytts ut. Grejerna på bokhyllorna har plockats bort och bordet prytts med ljus och vita tulpaner. Fåtöljen i hörnet kommer från matrummet, dit den gröna fåtöljen istället fått flytta. De gula gardinerna byttes mot vita.

Sovrummet efter (tog tyvärr ingen före-bild)
 Sängkammaren efter

I sovrummet togs klockradion i fönstret bort, liksom prylar på hyllan och krokarna med smycken som hängde på väggen. Istället ställdes ny blå lampa från Ikea och två nya vita blomkrukor med växter i fönstret. På hyllan ställdes ett stort fat i lime/turkos från Gekås, en blå skål med turkos konstgjort gerbera, samt glashjärta och glaslyktor. Överkastet byttes ut mot ett vitt och de blå kuddarna fick vara kvar, men nu i sällskap av en ny fleecefilt i blått och grönt. Väggdekorationerna är grytunderlägg i silikon som jag tryckte fast med häftmassa på väggen!

Gästrum före
 sovrum före
Gästrum efter
Sovrum efter

Grejerna på hyllorna plockades om och rensades bort så att det blev mer vilsamt. Överkastet byttes mot ett vitt och klockradion på nattygsbordet byttes ut mot en vit väckarklocka och en liten nalle. Skrivbordet rensades och skrivaren flyttades ner från byrån.

Matrummet före
  Matrummet före

och efter
Matrummet efter

Matplats före 
matbord före 

och efter
Matbordet efter

Ny hörna
 stolen i matrummet

I matrummet fick matbordet ny duk och färska snittblommor. Det blev nya enhetliga krukor i fönstret och prylarna i vitrinskåpet rensades. Av karafferna i glas fick bara några stycken vara kvar. Fåtöljen flyttades till tv-rummet och istället fick den gröna fåtöljen från tv-rummet bli en liten läshörna med en ny golvlampa från Ikea. Den gamla soffan, bordet och takkronan som fanns där tidigare lämnades till auktion. Vägghyllan togs ner.

Kök före
Köksbänken före 
och efter
Köksbänken efter

Köksbord före
Köksbordet före 
och efter
Köksbordet efter

Köket fick nya växter i fönstret, snittblommor på bordet med ny löpare istället för den fyrkantiga duken, samt färska kryddväxter på bänken tillsammans med den lilla brickan med oljor i snygga flaskor. Hyllan vid fönstret, fylld med äggkoppssamlingen, togs ner, liksom väggkalendern.

Barnrum efter (blev ingen före-bild)
  Barnrummet efter
  En bokhylla togs bort och istället hängdes gitarren upp på väggen och klarinetten fick stå på golvet intill. Gunghäst, barnstol och leksaker fick vara kvar men leksaker och spel plockades ner i lådor och backar.
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Tjusigt!
Det var bra jobbat! Får du provision på resultatet nu då???

kram a

2007-11-17 @ 09:19:28
URL: http://www.livochlust.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0