Kroatien dag 1 - på väg

Så var det äntligen dags för semester och även dags för vår efterlängtade resa som vi planerat i ett drygt halvår och som vi virtuellt har upplevt många gånger år - men inte i verkligheten!

Det började med en omväg till ostkusten - via västkusten. Kissekatterna skulle nämligen lämnas av hos mina föräldrar som lovat vara kattvakt. Där fick vi också lunch. Men det hindrade ju inte vårt lilla matvrak från att svältkrisa ändå efter några timmar. Blev till att stoppa på "Donken". 


Vid halv sex fick vi köra på båten i Karlskrona. Vi började med förbokad massage. Egentligen var det 14-årsgräns på spa-avdelningen på kvällstid men vi var ensamma där och personalen tyckte att det var helt okej att barnen var med. Maken och jag tog varsin djupgående muskelavslappnande massage som inledning på semestern. Sedan låg vi i olika bubbelpooler med panoramautsikt och tittade ut över nejden när båten seglade ut genom den blekingska skärgården. Underbart!

Efter badandet klädde vi om och gick en promenad på båten. Barnen fick lite växelpengar att roa sig med i de "enarmade banditerna" och Majsan vann snabbt 100 spänn, som hon växlade in mot cash och shoppade för i butiiken. Det blev nya hörlurar...

Sedan var det dags för middag: buffé.
Jag gillade förrättsbordet bäst, massor med lax och skaldjur!


Sedan gick vi till butiken igen. Hittade den här passande Limmaredsflaskan...med Warhol-tema. Känns ju aktuellt nu när det bara är några dagar kvar tills utställningen öppnar! Vi köpte dock ingen. Det var ju bara flaskan vi var intresserade av och vi kom fram till att det skulle ta oss flera år att lyckas tömma den...


Sedan var det dags att gå och lägga sig. Det skulle bli tidig väckning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0