Lugna hemmadagar

Jag är igång och jobbar igen men inte riktigt på helfart än. I helgen som gick tog jag med barnen och extrabarnet ner till stugan. Sedan fick vi åka hem för i söndags kväll skulle Majsan checkas in på konståkningslägret i Lidköping.


Tog en pizza på en uteservering innan vi lämnade av dottern.

Incheckad och klar!

Igår var det jobb som gällde och på eftermiddagen kom Å förbi med sina instrument för ett par timmars övning och planering. Vi har lite på gång...

Sedan var det dags att träffa guideföreningen för en genomgång av vårt lilla skådespel i Stadsparken i augusti.

Någon hade roat sig med att pilla in en liten trägrej i låset till en av stugorna som vi försökte peta bort. De som gick förbi trodde väl att det var inbrott på gång... 


USA dag 25: På hemväg

Vi lyfte från Chicago på kvällen och när vi landade i Frankfurt klocklan två på morgonen var det bara att flytta fram klockan sju timmar och det var plötsligt morgon. 

Det gick förvånansvärt bra. Vi lyckades sova ett par timmar på den långa flighten i alla fall. Klara sov även en liten stund på flygplatsen i Frankfurt.Glada miner trots trötthet! Dags att boarda planet till Landvetter.Majsan och jag sov hela vägen hem på sista flighten men när vi vaknade var det glada miner igen. 


Vid åttasnåret på kvällen var vi hemma igen. Och redo att börja planera för nästa resa!RSS 2.0