Kroatien dag 21 - České Budějovice

Så gav vi oss av från underbara Slovenien och åkte till Tjeckien. Vi skulle övernatta ganska nära Prag var det tänkt men för några dagar sedan tyckte maken att vi skulle boka av lägenheten och hitta något som det inte var så långt till, dagsetappen blev nämligen väl lång. Han fick fria händer och jag kollade inte så noga, han brukar göra alldeles utmärkta val. 

En hel del bilåkande genom hela Österrike blev det ändå. 


Så kom vi fram till staden Ceske Budejovice och letade oss fram till lägenheten! Vilket ställe! För ca 800 svenska kronor fick vi detta! Typ 100 kvadratmeter i två etage! 

Vårt sovrum: 
Vi har även walk in closet: 


Barnen sover däruppe:Det har varit jättevarmt idag, 33 grader. Vi tog en promenad på stan och köpte en macka som sen lunch.
Sedan gick killarna tillbaka för E mådde lite dåligt i värmen och fick gå och lägga sig med en dricka. Vi tjejer kollade i några affärer men sedan gick vi också "hem" till den luftkonditionerade lägenheten. 

Efter lite vila och två maskiner tvätt (välbehövligt!) fixade vi till oss för middag. Det blev en liten promenad. Sedan hittade vi ett ställe med det udda namnet "Life is dream". Det visade sig att de hade jättegod mat.Lilleman beställde även dessert.


Mätta och nöjda gick vi och lade oss i vår fina lägenhet. Imorgon blir det Prag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0