USA dag 13: Orlando

Efter den ansträngande dagen på Disney bestämde vi oss för att faktiskt stryka Universal från schemat (De har två parker, vi hade seriöst ett tag övervägt att ta båda två eftersom vi inte kunde bestämma oss...). Eftersom man tröttnar på köandet redan efter ett par timmar känns det helt enkelt inte värt det att lägga 3000-4000 kronor per park i entréer och matkostnader. Ungarna protesterade inte ens mot beslutet...

Så onsdagen tillbringades vid poolen - så länge vi orkade med det i värmen. Det blev pool, lunch i lägenheten och sedan lite mer bad.


På eftermiddagen behövde vi hitta på något - alla var på väg att bränna upp sig trots faktor 50!

Det fick bli en tur till shoppingområdet Down Town Disney. Ett svindyrt och helt obeskrivbart ställe där de har det mesta som man kan sätta Musse Pigg-öron på...
På T-Rex kunde man äta i en restaurang där det stod gigantiska dinosaurier överallt. Med jämna mellanrum blev det mörkt och då började dinosaurierna att röra sig. Rätt coolt - men låååång kö. Vi provade att boka bord för en annan kväll men det gick inte. De gillar köer i den här delstaten, tydligen. 

Majsan och Lilleman upptäckte att man kunde köpa ett "dinoskal" som sedan fylldes med fluff, syddes ihop och adopterades av det barn som skulle ha gosedjuret. De valde varsin och fick dem sedan fyllda. 


Man fick själv pilla in dinosauriens hjärta innan den syddes ihop helt.


Sedan skulle dinon ha kläder också. 


När man fått klart med adoptionshandlingar och namn på dinon och allting så fick man den packad i en reselåda med hål för huvud och svans. Nu har alltså Pinky och Fred flyttat hem till oss - i en korg som också köptes med...


Så kom vi till Lego och där var det mesta gjort av - just det - Lego!


Och så fanns det en gigantisk prinsessaffär. Där fanns ALLT som prinsessor behöver. Man kunde till exempel välja en av femtioelva olika Disney-prinsessklänningar och sedan ställa sig i kö till en beauty salon, där prinsessorna sminkades och fick håret fixat. Den ena sessan efter den andra klev ut ur denna mycket märkliga skönhetssalong. Majsan nöjde sig med att posera ihop med en plastprinsessa. 
Sedan var vi i julafffären - en jätteaffär med bara julgrejer. 
Efter denna ganska långa utflykt bar det iväg hem till poolen igen. Sedan gick vi till ett steakhouse för maken och dottern ville absolut ha steak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0