USA dag 12: Orlando

Första hela dagen i Orlando gick vi på Disneys Magic Kingdom. Disney har ju fyra parker här och denna var den som barnen valde. Vi har ju varit på Disneyland Paris tidigare och det var då inte mycket att ha. Detta var bättre. Men det är ju så hysteriskt mycket folk. 


Häftigast var nog paraderna. 
Majsan fick även dansa med några gubbar som jag inte ens vet namnet på. 


Vi åkte givetvis en massa attraktioner också - men köerna var 1-1,5 timmar per attraktion. Som tur är så har de en fastpassfunktion så att man kan ställa sig i kö digitalt för tre attraktioner och så får man en tidsangivelse där man har en timme på sig att utnyttja den. Våra tre utvalda attraktioner valde vi när vi kom in halv tio och fick tiderna  15.15, 17.25 och 18.45. Och för övrigt var det alltså bara att ställa sig i kö i den 35-gradiga värmen och stekande solen!

Majssan svalkade sig med Musse-glass.


Och Lilleman käkade klubba.


Vi avslutade med Space Mountain och kastades rätt ut i rymden i en faslig fart. Det var kul men roligast var nog Splash Mountain, som Flumeride fast mycket längre och mycket roligare och med en massa uppbyggda miljöer mellan "forsränningarna".

Efter den sista fastpassattraktionen (som var Space Mountain) var både vi och barnen helt slut så de bad att få åka hem till poolen istället. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0