USA dag 10: Savannah

Efter frukost åkte vi så vidare. Ända sedan TV-serien "Savannah" gick på tv på 90-talet har jag velat åka till den staden. 

På Lillemans "lista" fanns "kaffe på Starbucks" så det betade vi av på vägen. Han tog en iskaffe med diverse smaskiga smaker i. Majsan tog en jordgubbssmoothie.Så kom vi då fram! Ser väl ut ungefär som på tv, va? 


Vi gick en promenad i staden och Lilleman köpte förstås godis i en godisaffär där allt var så sött att ingen annan i familjen kunde äta det. Den här skylten hängde i butiken:
Lilleman hittade också alligatorklo i burk och alligatortand i halsband som förstås köptes med hem!


Besöket blev väl sådär. Alla var lite griniga efter ännu en dag i bilen och så var det 34 grader varmt och en förskräckligt hög luftfuktighet så alla, framförallt Majsan, höll på att få fullkomligt spel i värmen. Tala om att barnen blev glada när det stod klart att man fick bada i fontänen på torget. Så det gjorde de...


På kvällen gick vi till en restaurang med tjusigt namn! Mat och service var dock inte lika tjusigt. Vi fick en totalt oengagerad servitör och fick dessutom vänta nästan en timme på maten. Som inte var särskilt god heller för den delen. Blev inte mycket dricks där inte...


Lillemans behållning av restaurangbesöket var ödlan som gjorde oss sällskap på växterna intill oss på uteserveringen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0