Julafton

Så har vi firat ännu en fantastisk jul! Som vanligt började den i kyrkan med julspel vid krubban. Båda barnen var med och sjöng, Majsan som ängeln Gabriel och sedan som "storängel" hos herdarna på ängen och E som solosjungande herde. Det var båda barnkörerna och ungdomskören och hela den fullsatta kyrkan imponerades av hur otroligt duktiga barnen var och hur fint alla sjunger! Flera superduktiga solister även bland de allra yngsta - vad månde bliva!
Det var mormor som fick vara stillbildsfotograf för pappan filmade alltihop och själv spelade jag flöjt och lite flygel.

Sedan åkte vi hem och tog det lugnt några timmar, hann till och med titta på en julfilm. Sedan tände Henrik Dorsin ljuset! 


Efter Kalle åkte vi till min bror där hela storsläkten var samlad. När alla anlänt knackade det på dörren - och kan man tänka sig: 

Alla var inte så morska. 


När alla öppnat klapparna var det dags för mat. Vi började med det kalla och tig en liten paus innan det varma dukades upp. 
När det blev dags för småvarmt orkade jag knappt äta, än mindre fotografera! 

Efter kaffe och julgodis var det dags att bege sig till kyrkan igen för att sjunga på midnattsmässan. Som vanligt fullsatt även där och så stämningsfullt och fint. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0