Bilresa till Tyskland!

Sent omsider - här kommer ett inlägg om påsklovsresan som gick till Tyskland och där målet var Berlin! Bättre sent än aldrig, eller hur!
 
Vi valde att ta bilen. Det bar iväg en tidig morgon!
 
 
Första målet var inte Berlin utan Rügen, denna vackra lilla ö! Vi bodde i Bergen auf Rügen och hann med en liten promenad. När det var dags för middag hamnade vi på en asiatisk restaurang.
 
 
Rügen är en plats som vi säkert återvänder till! På väg därifrån råkade vi dessutom passera en riktig höjdare för barnen, nämligen "Karls Erlebnisland", ett ställe med jordgubbsodlingar, café och restaurang, inomhuslekland och världens utomhuslekpark. Det var inte så där "plastigt" utan uppbyggt utifrån bondgårdstema. Med levande djur och alla möjliga kul detaljer!
 
 
 
Pappan och barnen åkte till exempel potatissäck i ruschbanan! (Ja, jag åkte faktiskt också men det var ingen som fotade denna händelse!)
 
 
Och så kunde man köra lite bil också...
 
 
Till och med toaletterna passade in i temat, med "bås" som toaletter och hinkar där man tvättade händerna (fast det var kranar kopplade till dem så hinkarna var i själva verket handfat).
 
 
Efter denna överraskning (för övrigt med FRI ENTRÉ, pluspoäng för det!) gick färden vidare till Berlin.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0