Skolavslutning

Ja, jag vet, det var flera veckor sedan skolan slutade. Men här har vi jobbat på hysteriskt och varken hunnit med bloggande eller något annat!

Skolavslutningen hann vi i alla fall med. Så här såg barnen ut när de gjort sig klara för att sluta trean respektive ettan.



Det bästa med avslutningen tyckte nog barnen var kvällens stora överraskning: att farmor och farfar travade in i församlingsgården tio minuter innan det började!

Så drog programmet igång. Majsan tågade först med sina fiolkompisar spelandes några folkmelodier, följda av alla barnen och fina fröknar i folkdräkt. Mamman grät en skvätt som vanligt. Sedan ställde barnen upp sig på scenen och sjöng och spelade den ena sången efter den andra.




Efteråt var det traditionsenligt tårtkalas på skolgården. Alla familjer tar med sig varsin tårta. Så här såg vårt bidrag ut i år:



Och här är en del av buffén:



Farmor och farfar följde förstås även med dit och kvällens ännu större överraskning blev att barnen skulle få följa med dem hem. Direkt efter tårtkalaset! De visste inte att jag packat deras väskor och gömt bak i bilen! Tala om lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0