Veckans middagstips

Vilken god Kenyakyckling det blev! Jag justerade receptet litegrann efter vad kylskåpet och skafferiet erbjöd och receptet blev således följande:

Fräs en gul hackad lök och två hackade vitlöksklyftor i lite olja i en traktörpanna med lock. Tillsätt en tesked vardera av salt, socker, ingefära och curry. Lägg i fyra kycklingfileer som delats på längden i några avlånga bitar. Fräs dem runt om några minuter. Häll över en burk kokosmjölk, 2 msk chilisås, rivet skal av en halv citron och en hönsbuljongtärning. Lägg på locket och låt koka i 20 minuter. Red ev. av med Maizena. Servera med ris och en sallad (vi åt sallad av bladspenat, röd paprika och halverade vindruvor).

Sååå gott!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Låter verkligen jätte gott

2008-05-22 @ 20:23:18
Postat av: Linda

Det lät gott! =)

2008-05-22 @ 20:38:44
URL: http://lindasvardag.blogg.se
Postat av: yazmina

måste testas

2008-05-22 @ 20:42:35
URL: http://yazmina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0