Byggmötet avklarat

Igår hade vi byggmöte med hantverkarna. Inför det mötet hade vi tittat ut kakel och gjort en noggrann budget. Vi bestämde oss för att avvakta lite med tvättstugan och se vart det tar vägen med badrummen. Det är ju omöjligt att veta vad det exakt landar på i slutkostnad. Men dyrt blir det.

Vi kör båda badrummen samtidigt. Det lär väl innebära att vi får flytta nånstans några veckor eftersom vi blir utan toa ett tag. Men det löser sig nog. Som det ser ut blir Kenyaresan inställd och i så fall åker maken bort en del. I vilket fall är vi ju bara tre personer i familjen under större delen av byggtiden så då är det ju lite lättare att inkvartera oss nånstans (läs: hos mor och far).

Men det blir nog bra när det är färdigt.

Kommentarer
Postat av: Sassa

Det är väll inte den där list byggfirman som kommer? I saånna fall behöver jag & Olle åka ner för att hålla lite koll på dom!! :-)

2008-01-10 @ 10:20:09
URL: http://ollesfamilj.blogg.se
Postat av: Anna

Nejdå, haha. Den tar vi inte igen. Däremot kanske du får komma ner och hålla koll ändå. Vi har tagit in referenser på flera byggfirmor och det är både ris och ros på alla håll. Man måste nog hålla koll på alla.

Vi planerar eventuellt att helkakla tvättstugan själva sedan när badrummen är färdiga. DÅ kan du ju komma ner och instruera oss! Eller så kan jag ta hand om Olle och så kan du och J ta hand om tvättstugan.

Du är välkommen hit ner när som helst - oavsett renovering. Jag jobbar en del ett par, tre veckor till - sedan blir det halvtid ett tag. Då jobbar jag förmiddag mån, ons och fre och heldag torsdag, ledig tisdag. Du kanske behöver till Gällstad eller Ullared igen??

2008-01-10 @ 10:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0