Ännu en avslutning

Det är körigt den här veckan. Hajk och avslutningar varenda kväll! Ikväll var det kyrkans barngrupper, för 1-6-åringar som hade avslutning i en av pastoratets kyrkor utanför stan. Barnen skulle ha med sig en blombukett och samlas en liten stund för gudstjänsten. Det ösregnade så jag rev ihop vad vi hade i trädgården men det visade sig faktiskt finnas en del blommor!




Så tågade barnen in med sina blombuketter, till tonerna av ledmotivet i Änglagård, och satte sina blommor i en massa vaser på altaret. Lilleman var med och sjöng ihop med alla dagiskompisarna och vänner från Musik- och färgmix. Majsan satt med oss i bänken, verksamheten för skolbarn hade avslutning för ett par veckor sedan.



Så blev det sånggudstjänst och efteråt var det som vanligt smörgåsfika och kakor i Prästgården. Men innan dess gick vi på upplevelsepromenad. Bland annat fick vi göra handavtryck med fingerfärg och prova på att vara blind: föräldrarna fick bindel för ögonen och så fick barnen leda dem längs en bana på asfalt och gräs och upp och ner för en backe. Det var rätt läskigt!

Så var det vippbräda:
'

Känna i hemliga lådor, fyllda med sand, kokt pasta och annat hemligt:


och bygga torn:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0