Chili till middag

Med inspiration från den mexikanska lunchrestaurangen igår blev det chili till middag. Gott och höstigt!! Och massor med bönor. Sonen var skeptisk till just de stora vita bönorna tills vi sa att det var mexikanska bebispotatisar. Då åt han som en häst.

Vi bjussar på receptet också:

CHILI
Fräs 600 gram nötfärs och två skivade morötter. Häll på en påse Easy Cooking Chili con carne-kryddblandning och 500 gram finkrossade tomater med vitlök samt 2,5 dl vatten. Låt koka ihop 10-15 minuter. Skölj en burk stora vita bönor och en burk röda kidneybönor i ett durkslag. Tillsätt i chilin och låt koka med de sista tre minuterna. Servera med bröd och nachos.

Härliga bönorChili


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0