Hemmadag med familjen

Jaha. Dagis är stängt. Sonen är sjuk. Jag jobbar hemma idag. Maken är föräldraledig. Men ändå superstressad eftersom han vabbade igår. Båda har alltså en massa jobb att göra. Och två barn att ta hand om. Och ett hem i förfall.

Sonens tapeter är i alla fall nerrivna. Nu ska det bara slipas också innan ommålningen kan börja. Typ till jul. Jag kom på den käcka idén att medan maken slipar kan jag ju måla om listerna som vi tagit ner och garderobsdörrarna. Då kom maken på att vi inte har någonstans att hålla på med det. Förrådet är nämligen iordninggjort med butiksinredning som vi ärvt efter en gammal butiksägare i Dalsland, dvs stora hyllor i hela förrådet (det är kul, man kan gå där och "handla" när man behöver hämta upp vinterskor eller julprylar) Och garaget är fullt av vårt hörnbadkar, sonens nya möbler, sonens gamla möbler samt halva brorsans bohag i väntan på att hans hus blir färdigt. Nån som har en ledig förrådslokal till övers???

Lillemans gamla Diktad-möbler ska säljas på Blocket. Funderar på att kränga av brorsans bohag också samtidigt... Så förvånad han skulle bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0