Arbetsvecka igen

Efter en fantastiskt trevlig helg börjar så allvaret igen.

Vi har varit i Göteborg på inredningsmässa (som för övrigt var urdålig, bara värmepumpar och utomhusbadkar för hela slanten och inte en endaste tapet eller kakelplatta att uppbringa) samt på vännen M:s oerhört trevliga 40-årsfest i en gammal mysig kvarn. Det var Bondtema i nedervåningen med senaste Bondfilmen via videokanon på kvarnväggen och dry martinis med snittar. Sen var det italiensk buffé en trappa upp och efter det kaffe och tårta och massor av godis i nedervåningen igen. Så många trevliga människor! Dessutom hade de en jättekul grej som vi ska knycka rakt av till nästa fest: var tionde minut tog herrarna sitt glas och sin tallrik och bytte plats ett snäpp medsols. Så vid kaffet kände man nästan alla killarna åtminstone till namn och lite till, och visste också vem som hörde ihop med vem och hur de kände födelsedagsbarnet.

Men nu var det slut på det roliga, alltså. Bara att jobba på. Fast i eftermiddag ska jag och barnen åka och hälsa på en kompis som jag inte har träffat på hur länge som helst. Vi har skickat meddelanden till varann på Facebook för att få till en fikadejt under den här veckan. När vi väl hade bestämt oss så sprang jag såklat rakt på henne på inredningsmässan i Göteborg. Världen är så liten.

På tal om liten värld förresten och apropå helgens 40-årsfest:
När vi kom dit i lördags sa jag till maken "Vad kul det vore om det klev in nån här helt oväntat som man kände från nåt annat sammanhang". Sen dyker det upp en tjej som har vuxit upp tre kilometer från maken! Och hennes syrra gick i hans klass. Så lustigt! Då är dom ju i alla fall två som har lämnat Dalsland! Maken som alltid brukar skoja om att det bara är han som flyttat därifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0