Dagens tre bästa

Försöker mig på en trio grejer som livat upp i höstmörkret idag:

1. Fika med sonen på stan. Dottern var på musiklekis, vi gick på favvofiket och inspekterade utbyggnaden. Festade till på kladdkaka med grädde och festis/kaffe. Vi brukar bara gå på fik när vi har något väldigt stort och viktigt att fira. Men så kom vi på att kompisen M fyller fem år idag! Det måste såklart firas med pompa och ståt! Att vi sen ska uppvakta honom först på lördag och att jubilaren i fråga inte ens var närvarande spelade mindre roll. Vi firade ändå - och TÄNKTE på födelsedagsbarnet.

2. En glad liten kille på permobil. Regnet hängde i luften, skymningen sänkte sig, folk såg supersura ut, ingen tilltalade någon annan och bankomatkön var hur lång som helst. Då kommer en kille åkande på en färgglad permobilgrej och parkerar bakom oss i kön. Han var väl i min ålder och i lilla E:s storlek ungefär. Han började snacka med E (som blev superimpad av fordonet) och sedan även med mig och var så glad och trevlig i höstmörkret att vi blev alldeles upplivade av hans varma humor. Mer sånt!!!

3. Pappsen är hemma! Han anlände med ambulans i eftermiddags. Skönt att ha honom hemma. Nu återstår att sysselsätta honom de typ sex veckor han måste hålla sig i stillhet, innan han kan börja träna upp muskulaturen igen. Vi var där och hälsade välkommen hem med stor blombukett och barn som inspekterade skenorna och sprutorna och sjöng ett par sånger för honom. Han såg inte fram emot att bli sittande sysslolös så länge...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0