Bevis på att tiden går väldigt fort

Tiden går fort. Det är bara måndag och fredag på något vis. Det har jag blivit påmind om de senaste dagarna på följande sätt:

1. Vi hade fiollektion igår. Det har vi varannan vecka. Vi sa att det känns som det var alldeles nyss vi sågs, alla mammor och barn (ja, papporna lyser med sin frånvaro där).  Sen kom vi på att det inte var två utan TRE veckor sen sist, eftersom förra veckan var novemberlov. Urmysko.

2. Vi hade körövning igår kväll. Och insåg plötsligt att hela hösten gått, med en massa andra projekt, så nu ska vi göra nästa stora körverk med hel orkester om TVÅ OCH EN HALV VECKOR!!! Vi har alltså två övningstillfällen på oss. Hjälp!

3. Amelia utkommer varannan vecka. Den kom i brevlådan idag. Sist den kom var ju typ...igår! Jag har fortfarande inte hunnit läsa förra numret. Ej heller Sköna Hem som kom förra veckan.

4. Julgrejerna står kvar på garagegolvet. Vi har inte hunnit bära upp dem på vinden. Och nu är det ju nästan jul igen. Så nu är det ju ingen idé. (Detta beror måhända inte bara på att tiden går fort, det KAN ha att göra med att vi är extremt lata människor som aldrig får något vettigt gjort)

5. Lilltösen fyller snart fem. Om typ några veckor. Hon fyllde nyss fyra. Har knappt hämtat mig från det kalaset än. Hur och när ska jag hinna få ut inbjudningar till nästa barnkalas?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0